donderdag, februari 01, 2024

Wie ben ik ?

Waar ben ik ? Wanneer ben ik ? Hoeveel ben ik ?

“Bén” ik wel ?

Ik vroeg 1 retourlabel aan Telenet en kreeg er twéé ! Vroegen ze zich misschien af : “Oh, die eerste hebben we die wel naar iemand gestuurd ?”

Ik belde naar het restaurant om te reserveren voor zondag. Vijf minuten later belde het restaurant mij terug om te vragen of ik gebeld had.

Nu krijg ik een mail van Telenet : “Sorry, het duurt wat langer om je te antwoorden. Je vraag met referentie S-22098390 neemt wat meer tijd in beslag dan voorzien.” Euh … bij mijn weten heb ik geen vraag meer hangende bij Telenet … ! 

Heb ik een alter-ego dat achter mijn rug om met anderen communiceert ?

Ben ik soms in een andere dimensie beland ?

Ik weet het even niet meer ... Help !


woensdag, januari 31, 2024

Een eerste boze reactie

In onze ganse straat is er een parkeerverbod van 31 jan tot 29 feb 2024. Niemand weet wat er gaat gebeuren. We kunnen wel voorzien dat het voor serieuze parkeerproblemen zal zorgen. Er is o.a. een appartementsgebouw met 12 brievenbussen en 0 garages. Die bewoners (en nog enkele anderen, natuurlijk) hebben de parkeerplaatsen in onze straat echt wel nodig.

Daarnet stond ik op het balkon een sigaretje te roken en ik zag een dame een foto maken van een van die paaltjes waarop de datums van het parkeerverbod staan. Ze stond nogal onvast op de benen en het duurde even voor de foto gemaakt was. Dan duwde ze een paar keren tegen dat paaltje. Ik dacht nog : "staat het te scheef naar haar goesting ?". Welnee, bij een derde poging lukte het haar om het paaltje, met een luide klap, omver te duwen ! Mompelend zette ze haar weg verder en ging het blok (met de 12 brievenbussen) binnen. Daar duurde het nog even vooraleer ze haar brievenbus opengemaakt had om de post er uit te halen.

Ze is een veelvuldig gebruiker van de parkeerplaatsen in onze straat. Soms duurt het wel een tijdje eer haar wagen geparkeerd is en ze uit de wagen komt. We vermoeden dat ze een drankprobleempje heeft. Ze heeft dat eigenlijk zelf al toegegeven aan een van mijn buurvrouwen. Enkele weken geleden leek het wat beter te gaan met haar. Ze liep flink rechtop en was mooi gekleed en opgemaakt. Vandaag zat het haar dus blijkbaar weer even niet mee.