dinsdag, november 05, 2002

Tot u schrijft de GrootMeut ...

Dank zij Noélys, mag ik vanaf 30 oktober 2002 aanspraak maken op deze eretitel ! Ga hier maar eens kijken naar de recentste gebeurtenissen en foto's. Is het geen dotje ? En ze ziet er zo brààf uit ... Volgend weekend zal ik de schat eens gaan bezoeken (en ondertussen de wallen onder de ogen van mama en papa gaan meten ?)

Vrijdag heeft Kozze Peter ons getrakteerd voor zijn dertigste verjaardag. Hij heeft zich moeten haasten want zijn eenendertigste verjaardag ligt al op de loer ! Ik was een beetje teleurgesteld in de Grote Markt van Antwerpen. Een Grote Markt ... daar had ik mij toch wat anders bij voorgesteld, zulle ! Maar de tapas-tafel in Las Tapas was lekker. We hebben ons kostelijk geamuseerd en de avond mooi afgesloten in de Dubliner Pub. Voor herhaling vatbaar, zou ik zo zeggen !

Meer goed nieuws ! Vannacht heb ik geslapen als een muis in een meelzak ... Of eigenlijk als een Meutje op een nieuwe matras ! Gisterenavond werd mijn nieuwe aankoop geleverd. Nogmaals : chapeau voor die mensen ! Heb je een nieuwe matras of lattenbodem nodig, slecht 1 adres : Sit & Sleep in Leuven !!! Zoals eerder gezegd kreeg ik in de winkel al de nodige uitleg maar ook bij de levering werd mij nog eens herhaald hoe ik het beste rendement uit mijn nieuwe matras kan halen. Ik heb wel een beetje getricheerd : om te lezen heb ik mijn oude kussen nog onder mijn nieuw kopkussen gepropt. Maar de plaffeturen hingen al gauw halfstok en, met onder mijn hoofd alleen maar mijn nieuwe platte kussen, heb ik de rest van de nacht netjes op mijn zij geslapen ... zonder probleem ! Fit en uitgerust ben ik om kwart na vijf wakker geworden. Ik ben dan maar gelijk opgestaan met als gevolg dat ik om half zeven op kantoor was. Dat kwam goed uit : zo heb ik al eens de price-engine en het load_billing process kunnen runnen.

Wat mij gezwind bij de laatste nieuwe ESA verkwikkelingen brengt. We zijn nu echt officieel "live" sinds 22 oktober. Gans de maand oktober is in het systeem ingebracht en ... dat werkt nog altijd niet, hé ... !!! De price engine draaien - voor 1 projectje - heeft 9 minuten geduurd. Het load_billing process - voor datzelfde projectje - nam ook 8 minuten in beslag. En toch had ik nog geen INTFC_ID !!! (sorry voor de taal die ik hier gebruik maar de laatste tijd ben ik niet meer verantwoordelijk voor mijn daden en uitspraken) Kun je je verder ook voorstellen wat dat elke maand gaat zijn, als je telkens tussen de 20 en de 30 projecten hebt ...

Zo, gaan we weer maar een dagje vol frustratie tegemoet ...