vrijdag, juli 06, 2001

Sooorrryyy ! Ssooorrryyy !! Sssooorrryyy !!! Volgende week hopelijk meer en ... plezanter ... !

donderdag, juli 05, 2001

Even kryptisch beginnen : Ik ben geherpartitioneerd. 't Is te zeggen, mijn C is groter gemaakt en mijn F is buiten gekieperd. Ik voel er niet veel van, moet ik zeggen. En dat ik mijn rundll32 kwijt ben, daar heb ik voorlopig niet te veel last van. Maar mijn tijgertjes vervangen of een ander muziekje op mijn mail zetten, dat kan ik niet meer. De oplossing is : we halen die rundll32 ergens anders en zetten hem er hier weer op. Helaas ! Ik ben de enige met Windows98 in huis ... Maar daar ga ik niet van wakker liggen, hoor ! 98, NT, 2000 ... het zal mij worst wezen ! Ik zou alleen graag weer wat "gewoner" kunnen werken. Nu gaat dat zo : ge beweegt uw muis en de cursor fladdert tamelijk ongecontroleerd over het scherm. Of ge typt een zin en dan kunt ge gezellig toekijken hoe de lettertjes één voor één op het scherm verschijnen. Dat is nogal "spacy" en voor eventjes is dat wel leuk maar het duurt nu al een ganse week en ik begin het stilaan beu te worden.
Gisteren ben ik in het naar huis gaan even bij E5-Mode gestopt. De oogst : 4 bloesjes en 1 pantalon om mee te nemen naar Tenerife. Ik denk dat ik ook nog een badpak ga halen maar dan moet ik wel ophouden of ik moet nog een grotere valies bijkopen ook nog ...

woensdag, juli 04, 2001

Een quickie want het is veel te mooi weer en IK WIL NAAR HUIS !!! Gewoon wat in de tuin zitten of, zoals gisteren, zelfs wat in de tuin ... werken !
Alhoewel ... gisteren heb ik weer een dode duif gevonden, onder de klimop. Ik was de klimop aan het afsteken en kwam plots pluimpjes tegen. Bij de volgende steek waren er nog meer pluimpjes ! Zat ik daar lustig in de dode duif haar staart te steken met de spade. Twee weken geleden lag er al een dode duif onder de haag. Wat is er aan de hand ? Heb ik een pension voor bejaarde duiven die bij mij hun laatste levensdagen komen doorbrengen of, omdat ze niet meer van de rapsten zijn, door vreselijke moordzuchtige kattepoezen opgepeuzeld worden ? Sherlock Meut zal eens op onderzoek moeten gaan ...
Enfin, zoals gezegd : zon ze ! ... voor zolang het nog duurt ...

dinsdag, juli 03, 2001

Gisteren was het een minimalevoedingsinnamedag (sorry, maar ik vind dat plezant, "tuinideekes" maken ...) : 's namiddags 1 Granny, 's avonds 1 Petit Lu met een Palmke, overdag 3 Cola Lights (!) en verder enkele liters water. Maar niet getreurd, ik heb die calorieschaarste vandaag al ruimschoots ingehaald met vanmorgen o.a. 3 Minute Soepekes.
Het is mij gisteren ook gelukt om de eerste drie meters van mijn haag te knippen zodat ik nu weer min of meer veilig de straat kan oprijden. Vanavond moet de rest er misschien aan geloven. En de garagepoort heeft ook al haar tweede coucheke gehad. Nog een derde laagje zou echter niet misstaan ...
Onze meiskes zijn door hun mails geworsteld en Hilde is er al helemaal terug bij, kijk maar : "Wieeeee slaat hier voooogeltjes ????????????".
Els is thuis gekomen in een zo goed als nieuw badkamertje. Voor wanneer is nu dat douchegordijn ? Gaat dat ook ingewijd worden ?
Ik heb al gehoord dat er een bijpraat/fotokijk sessie (barbecue ?) zou komen ... ? En een knutseldag ... ? Waar kan ik mij inschrijven ? Elke zaterdag of zondag is goed voor mij, hoor ! Behalve als ik met mijn luie botten op Tenerife lig, natuurlijk.

maandag, juli 02, 2001

Yep ! De garagepoort heeft een eerste coucheke gehad.
Yep ! De afwas van ... 'k weet niet hoeveel weken geleden is gedaan.
Yep ! Ik ben nog in het containerpark geraakt voor ze op zaterdag sluiten in de verlofperiode.
Yep ! Ik ben nog eens tot bij Tante Wiske geraakt.
Nope ! Er moet nog altijd een stukje van de haag want buitenrijden wordt nu een echt huzarenstukje ... Alhoewel, heel langzaam en met de ogen dicht is het nog wel te doen ...
Ik heb dit weekend ook een overeenkomst gesloten met de in mijn buurt wonende vogeltjes : zij maken mijn dakgoot leeg en ik borstel het bijeen als het op de grond ligt. Gemakkelijk ! Geen ladder meer nodig !
Zondag een prachtige namiddag doorgebracht met mijn zussen ! 's Avonds in het naar huisrijden gestopt om een besluitloos stekelvarkentje de kans te geven zich uit de voeten te maken. 't Heeft wel efkes geduurd maar hoe zoudt ge zelf zijn ? Ge zit in de avondschemer lekker te doezelen in het midden van de straat en dan komen ze u daar wakker maken met die autolichten. "Ga ik nu naar links ... ? Of naar rechts ? ... Links ... ? Neen, rechts ziet er mij toch korter uit ... Allez, daar gaan we dan !" En dan kon de Meut weer verder rijden.
En dan ... EINDELIJK !!! De vazahals ("witte mensen") zijn thuisgekomen ! In één stuk, gezond en niet te veel vermagerd maar er ontbraken wel enkele stukken bagage aan. Hopelijk worden die nog nagestuurd. En, hoe is het zo kunnen komen dat ze de eclips gemist hebben ? Wel, het weerbericht was tamelijk juist en tussen ons mannen en de eclips zaten een beetje teveel wolken. Dat kan voorvallen, niet ? Maar verder hebben ze een toffe vakantie gehad, zo te horen aan het kleine beetje uitleg dat ik al gekregen heb. Dat ze hun foto's nu maar snel laten ontwikkelen want ik ben echt héél nieuwsgierig ! Maar ik ben nu al geneigd te zeggen : "Wie gaat er volgend jaar met mij mee naar Madagascar ?"