maandag, juni 17, 2002

Het Geheim van de Verdwenen Kussensloop.

Omdat ik zaterdagnacht slaapgasten had, haalde ik zaterdagochtend één van mijn twee kopkussens uit de dolfijnensloop en stak hem in een passende sloop voor het logeerbed.

Zondagavond, wou ik mijn tweede kussen terug in de dolfijnensloop steken. Groot echter was mijn verbazing toen ik die tweede dolfijnensloop niet kon terugvinden. Drie kwartier heb ik gezocht. Als je weet dat ik een klein huisje heb, wil dit zeggen dat ik minstens drie keer OVERAL naar die dolfijnensloop uitgekeken heb. In de keuken, in de living, in de badkamer, alle kasten heb ik opengetrokken, zelfs de koelkast ... Maar ... NIETS ! Verdwenen als sneeuw voor de zon !

Nu heb ik gehoord dat het IRA (Irritating Removal Organization, treedt regelmatig op bij pasgehuwden om de inboedel wat bewegingsvrijheid te geven) dit weekend weer actief geweest is in de Loveld in Pellenberg. Zijn ze misschien ook afgezakt naar de Coige om mijn kussensloop in vrijheid te stellen ?

Ik krijg er kop noch staart aan ...

Misschien heb ik zaterdagochtend die sloop gewoon ergens in de logeerkamer laten liggen, hebben Hilde en Peter er hun kleren opgelegd en hebben ze zondagmiddag gewoon het ganse boeltje in hun sportzak opgeborgen en zijn ze ermee naar Gent vertrokken. Zo ziet mijn kussensloop ook nog eens een stukje van de wereld ...