donderdag, februari 03, 2005

Ik denk dat het weer een beetje geleden is dat ik nog wat verteld heb. Helaas heb ik momenteel niet zo veel te zeggen ... 't Is hier op kantoor allemaal een beetje te veel aan het worden :-( Mijn "harde schijf" kan het even niet meer bolwerken ...

Nogal een geluk dat ik, samen met Broertje, een beetje kan puzzelen in Mzsteriax ! Overdag brainstormen we samen en 's avonds knip, plak, schrijf en reken ik dat het een lieve lust is. Onder het genot van een glaasje wijn, natuurlijk. Maar dat kunnen er ook twee ... of drie ... of ... een beetje meer zijn, hoor.

Gisteren, bijvoorbeeld, heb ik een cijferbrij van 713 cijfertjes zitten "ontleden". Ik heb er al mijn kleurtjes voor bovengehaald. Helaas heeft het nog niet veel opgebracht. Het is dus wachten tot Broertje "op" is om eens te horen wat hij er van gemaakt heeft.

Maar de wijn heeft wel rijkelijk gevloeid. Op een gegeven moment was mijn laatste fles australische wijn leeg. Ik wist niet of het wel verstandig was om dan over te schakelen op bulgaarse ... en heb dat dan maar "proef"-ondervindelijk uitgeprobeerd. Awel, het is mij goed bekomen ! De cijfertjes begonnen wel allemaal op mekaar te lijken ;-) 't Waren dan ook allemaal nullen, enen, twees, zevens, achten en negens. En ik had geen nieuwe kleurtjes meer om er nog bepaalde "combinaties" uit te lichten. Dus ben ik maar naar boven getrokken. En dat is zonder problemen gelukt !!!

Ik ga er nu weer even tegenaan ...
Volgende keer beter !