maandag, juli 07, 2008

... 'k Heb mij rot verschoten ... !

Ik dacht eigenlijk nog niet te poetsen, vandaag. Maar vanmiddag ben ik naar de kinesist geweest en daarna voelde ik mij zo goed dat ik besloot om het toch maar te wagen.
Ik begon met de living en daarna kwam de keuken. En och, waarom ook niet het begaanbare gedeelte van de bureau gedaan ? Pffff, ik was nu toch bezig dus dan de hall ook maar, hé ?
Ik zet tijger in de keuken en poets de inkomhal. Daarbij laat ik de voordeur openstaan want het zijn nogal ruwe tegels in de hall en die krijg je met een doek moeilijk droog. 't Is flink aan 't waaien dus zal het wel snel drogen, dacht ik zo.
Terwijl de hall droogt doe ik nog een beetje verder in de garage. Als afsluiter nog een sigaretje en dan zal ik binnen alles weer op zijn plaats gaan zetten.
Inderdaad, de stenen in de hall zijn netjes opgedroogd. Even mijn sigaretten in de keuken leggen ... Ik doe de keukendeur open en ... HELP ! Tijger zat in de keuken en dat was ik helemaal vergeten ! Rot heb ik mij verschoten ...
Ondertussen klopt mijn hart ongeveer weer op "normale" snelheid ... Maar weet ge wat mij opviel ? Ik had de neiging om de deur dicht te slaan en langs de voordeur weg te lopen.
Inbrekers moeten dus niet bang zijn dat ik hen zal aanvallen !