vrijdag, september 21, 2001

Zoals je al weet, of nog niet weet, ben ik het Madagascar-dagboek in het frans aan het vertalen zodat we eventueel een kopie naar gids René kunnen sturen.
Wel, ik moet zeggen, dat is ook een pracht van een therapie die ik iedereen kan aanraden ! Ik doe er een uurtje over om 1 reis-dag te vertalen. En terwijl ik daarmee bezig ben, word ik helemaal vrolijk want dan zit ik in gedachten natuurlijk mee in Madagascar. Ook 's namiddags, als het hier allemaal een beetje "veel" wordt, heb ik zoiets van : Ha, vanavond ga ik weer naar Madagascar !
En heb je geen zin om het dagboek te vertalen, ga er dan af en toe eens een uurtje in zitten lezen ... Werkt gegarandeerd !

dinsdag, september 18, 2001

SH*T !!! ... Ekskuseer ... dat moest er even af.
Kom ik hier binnen, lees mijn mails ... "Thank you and goodbye" ... van Dan Vega ... ! Damn !! Wat nu ? Hebben ze iemand die al jaaaren prachtig werk levert, die de gewone users verstaat en kan uitleggen wat ze moeten doen. Pieren ze die buiten !
Nu kunnen ze helemaal de pot op met hun testen en toestanden. Voor mij hoeft het niet meer ! Waar zijn ze hier in godsnaam mee bezig ???

maandag, september 17, 2001

Rond 15.00 uur vanmiddag begon mijn PC serieus op hol te slaan : ik had geen controle meer over de cursor en letterlijk "overal" gingen menu-tjes open en dicht. Mijn toolbar, die onderaan mijn scherm staat, stond plots op de rechterzijde. "Ctrl+alt+del" is dan het eerste wat mij te binnen springt. En het lukte mij om mijn machine te sluiten.
Kozze KC had mij even daarvoor een link doorgestuurd. Ik was er eens naartoe geweest maar snapte niet wat de bedoeling was. Maar dààr kon ik toch niets opgelopen hebben ??? Even met zijn moeder gechecked : neen, hoor. Haar PC stond vredig te snorren en vertoonde geen afwijkend gedrag.
Bij het heropstarten van mijn PC leek alles weer min of meer normaal. Toch even naar onze helpdesk gebeld om te horen of er toevallig iemand op mijn machine bezig geweest was. In het log werden geen vreemde bezoekers waargenomen ... "We houwen het er dan maar op dat jouw muis op hol geslagen is", was het antwoord. Die kennen mijn muis nog niet goed, zeker ? Ik heb namelijk de rustigste, braafste, liefste muis ter wereld ! Ze zit ganse dagen thuis in de zetel zonder ook maar een haartje te bewegen ... !
Enfin, laten we het dan maar op een dolle muis houden. Alhoewel ik toch niet helemaal wil uitsluiten dat de FBI hier zou kunnen achter zitten ...