maandag, januari 11, 2021

Colruyt kassa

Vanmiddag naar Colruyt geweest.

Als ze nu ook al de kleuren van de producten gaan veranderen, dan ben ik helemaal verloren ! Ik hou alleen van lettertjes lezen in boeken, niet op producten en in reclame. Dus ik kijk altijd eerst naar de kleur en de tekening. Vandaag vond ik de Stamp wijn niet in de rekken. Uiteindelijk vroeg ik het aan een Colruyt medewerker en hij toonde mij rode en bruine dozen. Ik vroeg of er geen paarse meer was. Hij wees naar de rode dozen en zei dat dat de paarse was. Daar stond echter Shiraz op maar ik weet nu dat ik liever Merlot drink (dank u voor de wijn-les, broertje !). De paarse Stamp zit nu dus in bruine dozen. Zullen we onthouden voor de toekomst. En de magere yoghurt heeft niet langer een lichtblauwe streep maar een donkerblauwe. Ik heb wel drie keer gekeken om zeker te zijn dat het magere yoghurt was.

Er was heel weinig volk in de winkel en als ik aan de kassa kwam, stond er overal maar 1 kar te wachten. Ik zette mij braafjes achter een minder volle kar en zag dan dat er een kassa vrij kwam. De Colruyt man ging net afrekenen met de klant. OK, dan ga ik daar maar staan.

Ge gelooft het niet ! IK geloof het niet !! En ik was er zelf bij !!!

Als de kassa-man naar de kar komt denk ik nog : is hij het, is hij het niet ? Ik ben namelijk niet goed in gezichten onthouden. En nu, met die mondmaskers, is het al helemaal niet te doen. Maar toen hij zei "Kart asteblieft", dan wist ik het zeker. Het was dieje van vorige keer, die niet wou overhevelen naar een andere kar. Mijn kar lag nu nog voller dan de laatste keer. Ik had o.a. een pak keukenrol, 6 grote flessen Cola en twee pakken WC papier. (Neen, ik ben niet aan het hamsteren ! Het was in promotie en dat wordt niet slecht, hé). Er was echt geen lege plek meer in de kar maar toch begon hij te scannen en liet alles in mijn kar liggen. Verschuiven was er deze keer zelfs niet bij want daar was geen plaats voor. Gewoon opheffen, scannen en terugleggen. 

Ik kreeg er kiekenvlees van maar ik heb niks meer gezegd. Wel weer snel mijn rekening nagekeken voor ik buiten ging.