donderdag, december 09, 2004

Jawel ! Gisteren hebben wij nog eens flink geMakrood !

Deze keer was het een "speciale editie" : wij hebben ons broertje meegesleurd. Ik had hem op voorhand verwittigd : zusje en ik doen GANS de Makro, blijven overal een beetje staan om rond te neuzen en te snuffelen. Hij wist ook van tevoren dat onze Makro bezoekjes, met een lunch vooraf en een pintje achteraf, gemakkelijk kunnen uitlopen tot 5 à 6 uur 's namiddags ...

Bon, met deze kennis trokken wij gedrieën de Makro binnen. Broer nam een kar en zei : "Allez, tot seffens, hé !", en vertrok richting TV's en CD's. Zus en ik deden onze gewone toer. Een hele tijd later, wij kwamen juist van een "gemengde" zoektocht "boven" (boeboe ! : XXXL niet beschikbaar in de herenfietskledij, maar joepie ! : toffe pulls voor de dames die heel mooi afkleden), kwamen wij broer tegen aan de lampen. Zijn kar was al goed volgeladen en hij was juist naar mijn GSM aan 't bellen, om te horen hoever wij al zaten.

Daar wij eigenlijk nu pas aan onze "lijstjes" begonnen - in de was en plas produkten -, lag er nog niet veel in onze kar en prompt geraakten we broertje weer kwijt. Weer een hele tijd later, deze keer met onze kar nu toch wel goed volgeladen, liepen we tegen broer op aan het speelgoed. Op onze vraag of hij alles al gevonden had, antwoordde hij : "Da's allemaal al betaald en in de auto geladen !".

Gedrieën hebben we dan de laatste (kilo)metertjes gedaan tot aan de kassa. De kassadame kon ons niet helpen met de korting en de beertjes van Nivea : dat wordt opgelegd door het hoofdkantoor en haar kassa trok de korting niet af van de factuur :-( Er wachtte mij ook nog een kleine teleurstelling : zus had mij geklopt met haar factuurbedrag !

Moe maar toch tevreden gingen we met broertje's old-timer terug naar Kortenberg waar we een welverdiende en verfrissende pint gingen pakken in de Sax.

Ik heb het Broer nog niet gevraagd dus weet ik niet of zo een Makro-bezoek "met de zusjes" voor hem voor herhaling vatbaar is ...