vrijdag, oktober 05, 2001

En dan is het nu tijd voor ... verontschuldigingen !
Beste mensen van Gordon's : duizendmaal ekskuus !!!
Een tijdje geleden had ik een bon ingevuld om "6 originele Gordon's roerstaafjes" te ontvangen. Na een aantal weken kreeg ik een brief in de bus met daarin enkele kortingsbonnen. Ik heb die uitgedeeld en ondertussen eens flink mijn gedacht gezegd : dat dat toch geen werken zijn, een cadeautje beloven en dan kortingsbons sturen zodat je nog meer kan kopen !
Wel, gisteren zat er een gewatteerde omslag in de bus, te klein om het World Press Photo boek te bevatten dat ik denk gewonnen te hebben door naar den Humo te bellen. En wat zat er in die omslag ? "Beste longdrink-liefhebber, hierbij vindt U de originele Gordon's roerstaafjes die u onlangs hebt aangevraagd" ...
Dus : SORRY ! SORRY ! SORRY !
En ter compensatie : GORDON'S is the BEST ! Zeg dat Meutje het gezegd heeft en vergeet vooral niet de juiste mix om dé ultieme zomerdrank te bekomen :
- Vul het glas voor 2/3 met ijsblokjes
- Giet er 3,5 cl Gordon's gin over
- Neem een schijfje limoen, pers enkele druppels in het glas en doe er het limoenschijfje bij
- Vul het glas verder met een kwaliteitstonic, recht uit de koelkast, en proeven maar !

PS : ik kan geen site vinden expliciet van Gordon's maar dit ben ik wel tegengekomen ... cocktails !
Santé !
Ik ben gisteren in mijn pen gekropen en heb mijn beklag gedaan ... ! Ik heb een mail gestuurd naar een of andere instantie van de Brusselse Gemeenschap die wel eens iets te maken zou kunnen hebben met afvalophaling. Zeker ben ik niet, 't is een adres dat ik opgepikt heb op de site van de Brusselse Gemeenschap.
Gisterenochtend namelijk, werd mijn pad gekruist door een rodeo-vuilkar. Die haalde toeren uit die ik zelfs nog niet tegengekomen ben bij andere hypernerveuze chauffeurs-in-de-file met een gewone personenwagen. En ik ben al wat tegengekomen, zijt maar zeker ! Ik zag alleen een sticker met "Propreté - Bruxelles" op de deur van de ophaalwagen en ... hij had een gemakkelijk te onthouden nummerplaat ...! De chauffeur gedroeg zich echt in de stijl van "Ik ben groot en sterk : iedereen uit de weg !".
Mij heeft hij helemaal niet gehinderd (wel geërgerd, dus). Het gebeurde allemaal, eerst op een vijftal wagens schuin achter mij, daarna op een vijftal wagens voor mij, dan op een tiental wagens voor mij OP het kruispunt met de steenweg en nog een beetje later op enkele honderden meters voor mij, en daar kwam ook een rood licht aan te pas, en zo ... Kunt ge u hier al iets bij voorstellen ? Het hele toneel duurde niet meer dan ... laat ons zeggen een klein kilometertje ... ? Ik kon er zolang van meegenieten (?) omdat die vuilkar wreed grote oranje knipperlichten ophad, natuurlijk !
Kortom, ik heb dan maar die mail gestuurd en voorgesteld dat ze die chauffeur volgende raad zouden geven : "Gehaast ? Vroeger vertrekken ... !". Ik had er misschien nog kunnen bijzetten : "... of een andere nummerplaat aanvragen ..." (grijns)
Ik weet niet of het iets uithaalt, dat kan mij ook niet echt schelen, maar ... van mijne lever is het in alle geval af ... !

woensdag, oktober 03, 2001

Pfoe ! Er zit toch weer geen therapie aan te komen, zeker ... ?
Ik heb vannacht niet veel geslapen. Da's heel normaal : nadat ik geclosed heb, ben ik gedurende de volgende vierentwintig uur helemaal opgefokt. Ik ben namelijk gedurende twee of drie dagen in overdrive bezig geweest en eer dat allemaal weer in zijn plooi gevallen is, dat heeft wat tijd nodig.
Vannacht dus niet veel vaak gehad en ik dacht zo, bij mijn eigen zelve dacht ik zo : "Inplaats van verder te lezen in boek IV van Het Rad des Tijds, wat nogal somber is, zal ik den Humo eens mee in bed pakken."
Dzjeezes !!! Wat ik daar allemaal in tegengekomen ben ... ! TV-bazen die toch écht wel maken wat het "grote" publiek vraagt ! Echt waar, hoor ! (Ben maar tot in de helft van dat interview geraakt) BB ... euh ... personages (zal ik maar zeggen ?) die zich uitermate misbruikt voelen ! En ze hadden toch maar meegedaan voor de fun. Voor niets anders ! Echt waar, hoor !
Verademend (eindelijk weer iemand normaal !) maar er toch ook weer een hoge bloeddruk van gekregen : Na de aanslagen, het dagboek van Michael Moore. Wham ! Hij zet u (dat doet hij altijd, trouwens) zonder blad voor de mond te nemen, met beide voeten terug op de grond ! En, zeer curieus ... www.michaelmoore.com is momenteel niet te bereiken ... Stof tot nadenken ...
Dus ! Vanaf nu omring ik mij 's avonds terug met Aes Sedai die de Ene Kracht gebruiken en met Ogier die bomen zingen en het zomaar aandurven op veel te jonge leeftijd (90 jaar !) uit hun stedding weg te lopen om de wereld te gaan verkennen. Ik moet absoluut weten of en wanneer Rand Altor, de Herrezen Draak, door saidin vernietigd zal worden of dat hij er nog tijdig in zal slagen de wereld te breken ... De Trolloks, de Myrddraal, de Duistere en de Schaduw neem ik er met alle plezier bij !