woensdag, juni 01, 2016

Spelletjes spelen op de computer … Leuk ! Maar het mag niet te lang duren voor mij.

Ideaal daarvoor zijn die spelletjes providers die 1 uur “probeer”-tijd geven op hun nieuwe spelletjes. Broer heeft er zo eentje ontdekt die je maar laat doorspelen, tot het spel uit is ! Dat houden we voor de lange winteravonden, natuurlijk.

Maar ik ga dus regelmatig op zoek bij andere spelletjesmakers waar ik telkens mooi 1 uur kan spelen en dan stop het spel. Prima. Als ik het dan toch een héél tof spel vind en het verder wil spelen, noteer ik dat om het bij gelegenheid eens bij die ene – vrijgevige – provider te gaan spelen.

Laatst was ik echter zo een 1-uur spelletje aan ’t spelen bij een spelletjesmaker (P... ik ga hem hier niet noemen) en dat bleef maar doorgaan, en doorgaan … Na twee uren heb ik het spel zelf afgebroken. (’t was niet zo heel leuk). Tiens, hebben ze vergeten hier een “stop” op te zetten ? Neen, de volgende dagen kreeg ik toch maar 60 minuten om zijn nieuwe spelletjes uit te proberen.

Gisteren, om 23u, dacht ik : ik heb hier nog een 1-uur trial staan bij P..., laat me dat maar eens doen. Dan ben ik klaar om middernacht en kan ik gaan slapen. Leuk spel, beetje verwarrend hier en daar. Dat kon de pret niet drukken. Maar na een tijd begon ik nattigheid te voelen : dat houdt hier precies niet op ? Aan het spelverloop kon ik zien dat ik bijna aan de ontknoping was. Ik heb dus dapper verder gespeeld, tot aan het einde.  Jawel, het was kwart voor twee toen ik het spel uit had !!! De hoogste tijd om te gaan slapen, dus !

En wat blijkt nu ? Als ik opnieuw naar dat spelletje bij P... ga kijken heb ik nog altijd 60 minuten om te spelen ! Ik ga zeker proberen of ik het weer kan uitspelen want op het einde kan je uit twee mogelijkheden kiezen. Gisteren koos ik ervoor om de toren - en al zijn inzittenden - te vernietigen. Beetje drastisch, ‘k weet het … Maar het Kwaad moest toch uitgeroeid worden, hé ? Als ik het nog eens kan spelen, kies ik voor het redden van het koninkrijk ! Maar ik heb gezien dat ik dat zelf niet zal overleven … 'k Ben eens curieus !