maandag, juli 16, 2001

Ik heb bijna al de mannen gevonden die mij nog mankeerden ! Mijn garagist komt morgenvroeg mijn autootje halen voor een klein onderhoudje. Ik zal maar eerst gaan tanken, zodat hij niet zonder naft valt. Ja, ja, dat gebeurt soms wel eens. Volgens mij is dat een defaut aan die Mazdaakes 121 waar op de zijkant "Fair Play" opstaat ... De car wash is er niet meer van gekomen ... Maar mijn bolleke is van 't weekend zodanig afgeregend dat het er tamelijk proper uitziet.
Bij mijn tandarts was Murphy op bezoek geweest, natuurlijk : ik stond "geprogrammeerd" voor eind juli. Hij heeft mij dan maar doorgeschoven naar september. En ondertussen maar hopen dat mijn bieterkes zich goed houden.
Ontbreekt nog aan het lijstje : een tuinman ! Spijtig genoeg heb ik nu geen tijd om mij daarmee bezig te houden : druk, druk, druk !!! Nogal een geluk dat mijn valies al gemaakt is. Hoef ik mij daar tenminste geen zorgen meer om te maken.
Ik zit natuurlijk nog wel met die opdracht van mijn kozze eindredacteur. Ik met mijn grote mond ook ... Ik zal eens naar de bibliotheek moeten gaan want op het Internet vind ik niet de informatie die ik zoek. Ge ziet het : het Internet is een schone zaak maar als 't er niet opstaat staat het er niet op, hé !