maandag, december 27, 2004

Allemaal een prettig Kerstfeest gehad ?

Op kerstavond heb ik om zes uur zakouski's gegeten, met een glaasjo porto erbij. Leuk ! Maar van negen tot twaalf heb ik in bed liggen worstelen met die hapjes. Het water stond mij in de mond, echter niet omdat ik watertandde naar meer van dat lekkers ... Om middernacht werden de zakouski's dan zakotski's ... en heb ik verder goed geslapen, dankuwel.

Kerstdag werd een heel prettige dag, met mijn "feesteten" van elk jaar : ossentong met maderasaus en patattenbolletjes. Bijna was dat feesteten erbij ingeschoten omdat ik het niet gaan kopen was. Maar dank zij Walter, die op zoek was naar iets dat nergens meer te vinden was, zijn we samen naar de Delhaize in Sterrebeek geweest, waar hij dat totaal onvindbare gevonden heeft en waar ik dan op de valreep mijn feesteten gekocht heb.

En dan ... kadootje, kadootje, kadootje ... YESSS ! Eindelijk is mijn nieuwjaarscadeauverpakking afgeraakt !!! Verder heb ik dan de ganse avond nog nieuwjaarskaartjes geschreven, onder het waakzame oog van ... oei ! dat mag ik nog even niet verklappen. Maar ik kan er wel bijvertellen dat hij zich goed gedragen heeft ...

Ondertussen is het verder zomen aan mijn gordijntjes en aftellen naar Nieuwjaar !!!