vrijdag, september 02, 2005

Gisterenavond reed ik (een beetje confuus vanwege een mail die ik in 't laat ontvangen had) naar huis. Ik stond voor het rode licht aan het kruispunt Zavelstraat/Tramlaan nog even over die rotmail na te denken ...
Het licht sprong voor mij op groen en ik begon langzaam te vertrekken. Maar wie reed daar - op de fiets - heel galant door het (donker) rode licht op de Tramlaan ? Een negerjongetje ! En hij had er precies plezier in ...
Ik heb even gewacht tot hij het kruispunt over was en ben dan verder gereden. Maar ik zag nog net de champetter die van de overkant kwam op zijn mobilette. Die had het allemaal zien gebeuren en hij riep van in de verte naar de fietser.
In de draai stond ik opnieuw voor het rood (interessant kruispunt, daar op de Tramlaan. Moet je echt eens gaan verkennen !). En ik zag in mijn spiegel dat de champetter de fietser ingehaald had en hem een flinke bolwassing gaf.
Ik weet niet hoe het zit met het vlaamse politiekorps maar het is algemeen geweten dat de champetter van Sterrebeek een hele goeie is ! En dat werd gisteren zeker bewezen !

Die rotmail ... ? Ik heb er vannacht geen oog van dicht gedaan ... Mijn brein draaide op volle toeren om een gepeperd antwoord klaar te hebben tegen vanmorgen. Maar zoals steeds kon ik het vanmorgen allemaal wat relativeren. Even in het kort : ik werd opgeroepen om in september en oktober te gaan helpen met de audit in Nederland. Ik ken hun dossiers niet en ik geraak nog niet rond met mijn eigen werk. Dat wou ik dus even antwoorden. Ik zag voor mijn geestesoog al een mail vol met HOOFDLETTERS !
Maar, zoals gezegd, vanmorgen was ik wat kalmer en ik heb domweg gevraagd of dit geen vergissing was. Dat de audit in Nederland plaats zal vinden en dat ik in België zit.
En wil je nu wat weten ??? Het was een vergissing !!!!! Die buitenlanders kennen blijkbaar nog altijd niet het verschil tussen België en Nederland ...
Hiermee wordt nog maar eens bewezen dat ik niet te snel en te impulsief mag reageren. Enne vooral ... : DANK U, Engelbewaarder !!!

En nu zit ik midden in een ellendige "close" ... Niets werkt ! Ik dacht slim te zijn en 1 process voor gans Belgïë te laten draaien. Helaas, er zit ergens iets niet juist en dat doet mijn ganse process mislukken. Nu moet ik dus 1 process voor elke klant apart laten lopen. En het systeem kan slechts één zo een proces tegelijkertijd aan ! Als je dan weet dat gans Europa nu die processen aan het draaien is ... Voorbeeldje : om tien na negen heb ik een proces gestart. Het is nu half elf en ... het systeem gaat bijna aan mijn process beginnen ... En daarna moet ik er nog zo 10 draaien ...
Snik, snik, snik ...