vrijdag, november 22, 2002

Ja, ik leef nog ... Neen, ik heb eigenlijk geen idee welke dag het vandaag is, welke maand we zijn, waar ik momenteel ben ... Maar da's niet erg : het doet geen pijn !

Vorig weekend ben ik mijn favoriete achternichtje gaan bezoeken. Noélys is een dot van een kind ! En de kersverse ouders doen dat goed ! GrootMeut heeft eens gekeken en gezien dat het goed was ... Zodra ze hun draai gevonden hebben en wat relaxter worden, komt dat helemaal in de sakoche !

Gisterenavond ging ik, zoals elke avond, mijn brievenbus leegmaken. Ik ga het bergje af naar de straat en pak mijn bocht om op de stoep te stappen en ... stap in het niets ! Allez, 't is te zeggen : ik stap zomaar twintig centimeter lager ... Bij het straatlantaarnlicht merkte ik dat mijn hele stoep afgeschraapt is ! Ik denk dat ik de gemeente daarvoor zal mogen (moeten ?) bedanken. Ik heb er verder geen nieuws van, dus is het nu afwachten wat dat gaat worden ...

En vandaag is het vrijdag (zie ik hier op mijn kalendertje, dat ik elke dag handig één vakje opschuif, zodat ik toch nog een beetje benul heb van het verloop der seizoenen). ESA schiet le... op. Ik dacht te zeggen : "schiet lekker op" maar zo simpel is het nu ook niet. Elke dag doe ik nog ontdekkingen : meer slechte dan goeie, weliswaar. En met "slechte" bedoel ik dan dat we steeds weer tot de conclusie komen hoe log, ingewikkeld en gebruiker-onvriendelijk heel deze toestand is ! Maar 't heeft toch geen zin om te klagen, dus doen we maar gewoon voort met wat we hebben, zeker ?

En kijk ! kijk ! Morgen gaat de Meut dansen ! Op de (vrolijke ?) melodietjes van Bobby Setter ! (Wat zingt die man ? 'k Zal eens gaan zoeken, zie ... Hier kan je de voor- en de achterkant van zijn CD hoesje zien. Ik ben in alle geval verkocht !)

Prettig weekend !