woensdag, december 25, 2013

Om te beginnen : ik hou niet meer zo van Google !!! Ik ben Google Chrome beginnen gebruiken omdat er eens 1 dag problemen waren met Internet Explorer. Tot nu toe lukt het allemaal wel zo een beetje. Hier en daar krijg ik al eens een boodschap en dan kan ik beginnen zoeken wat ik moet doen. Niet echt mijn gedacht van de ideale computerwereld, maar allez ...
Maar vandaag kon ik plots niet meer op deze blog. Nie zieveren, hé jongens. "You are not a  Blogger". Komaan, zeg ! Bij jullie niet, neen. Maar laat mij dan tenminste op blogger.com binnen !
Na een goei 20 minuten is het mij dan toch gelukt. Zucht ... Ik ben waarschijnlijk te oud voor deze dingen. Jammer, want ik wou nog iets vertellen.

Vandaag, voor de eerste keer sinds vele jaren, GEEN ossentong met maderasaus en aardappelbolletjes gegeten met Kerstmis ! De weergoden hebben er gisteren anders over beslist. Ik dacht nog gauw mijn traditionele kerstmaaltijd in de supermarkt te gaan halen. Maar 't was gisteren geen weer om een hond door te jagen. Dus ben ik maar thuis gebleven en heb de diepvries geplunderd.
De bedoeling was om kip te maken met kroketjes en paddenstoelen en paprikasaus. Het is kip met kroketjes en paddenstoelen en ... spaghettisaus geworden !
Luister naar wat een ervaringsdeskundige op dit gebied te zeggen heeft : "Geen stickers op de diepvries producten zetten, dat zal u een verrassing bezorgen !!!"
Niet getreurd, vanaf nu zal ik al mijn spaghettisaus ZONDER gehakt maken. En dan noem ik ze : universele saus !

Ondertussen : Prettige Eindejaarsfeesten, allemaal !!!
(behalve Google, misschien ? Daar moet ik nog eens DIEP over nadenken ...)