maandag, november 10, 2003

De schilderwerken verlopen volgens plan !

Ik had uitgerekend dat het een vijf-weken project zou worden en dat zal ongeveer uitkomen. Zaterdag heb ik de piano-muur gedaan. Zondag heb ik de piano terug op zijn plaats gezet, mijn glazenkast leeggemaakt en de laatste te schilderen muur geprepareerd ttz. deuren, ramen, plinten en stopkontakten afgeplakt. Aangezien het morgen verlof is, zal die laatste muur er dus aan moeten geloven. En dan resten mij nog slechts twee kleine stukjes boven de vensters en wat gepruts rond de verwarming. Besluit : volgend weekend is het livingbeschilderingsproject beƫindigd ! ... En kan ik aan wat anders beginnen ;-)

Maar weet ge wat ? Ik heb vastgesteld dat een kast een heel handig ding is ! Mijn glazenkast heeft bovenaan drie en onderaan twee schappen. Daarin zitten volgende dingen : een glazenservies, een eetservies, postuurkes en suikerbonenverpakkingen, de flessen van de bar, nog een heleboel glazen (van de Seca, wie kent die nog ?), mijn voorraad reservelampen ... te veel eigenlijk om op te noemen.

Ik heb alles in kartonnen dozen gestouwd en die dozen heb ik in mijn atelier op de enige vrije plaats gezet die ik nog kon vinden : de vloer. Bijgevolg kan ik mijn atelier nu niet meer binnen !!!

Als je dan bedenkt dat al die rommel, netjes opgeborgen in de kast, maar zo weinig plaats inneemt ...

Ik vind dat er gerust een standbeeld mag opgericht worden voor de persoon die de kast uitgevonden heeft !!!