donderdag, november 08, 2007

Mijn Engelbewaarder heeft vannacht overuren gedraaid !

Als ik 's ochtends in mijn autootje stap, kijk ik altijd eens naar alle raampjes om te zien of ze aangedampt zijn. Zo ja, dan moet ik er even met het aftrekkertje overgaan.

Wel, vanmorgen keek ik ook eens naar de raampjes ... Wat bleek ? Het raampje aan de passagierskant stond 10 cm open !!! Er was water aan de binnenkant afgedruppeld en de stoffen vloerbekleding voelde overal erg vochtig aan. Maar verder kon ik niets vinden dat echt onder het nachtelijk weer geleden had. Nachtelijk weer dat, dank zij mijn Engelbewaarder, dus niet zo slecht was.

De ganse weg naar kantoor heb ik gereden met de verwarming vollen bak, de blazers op de maximum stand en de raampjes op een spleetje open.

En dan ga ik nu een kaarsje branden opdat mijn Engelbewaarder vandaag ook nog wat extra op mij zou willen letten : ik heb vanmorgen al een serieuze "kap" gemaakt in het werkblad van de badkamer en enkele flinke klodders handcrème op het tapijt laten vallen (en er goed ingewreven, natuurlijk) ... De yoghourt was gemakkelijk van de keukenvloer op te kuisen, daar niet van ... Maar vanavond zal ik misschien in het donker de trap op moeten want de tweede hallogeenlamp was vanmorgen aan 't pinken (de eerste lamp heeft het vorige week opgegeven).

Wie weet wat staat er mij vandaag nog allemaal te wachten ? ...