maandag, mei 17, 2021

Blushpoeder

Naar Colruyt en Delhaize geweest. En het steeds netjes tussen de buien kunnen houden ๐Ÿ˜

Thuis gekomen zet ik enkele aankopen in de badkamer en wat valt er van mijn rekje op de grond ? Mijn compact blush poederdoosje. Ik had dat eigenlijk al zien aankomen : het stond op het min of meer bolle deksel van een oogschaduw doosje. En ik had al dikwijls gedacht : dat gaat daar eens afvallen ... Ja, ja ne mens kan soms al eens in de toekomst kijken, nietwaar ?

Schade opgenomen : spiegeltje niet kapot, doosje wel kapot (deksel afgebroken) en blokje poeder ook kapot en uitgestrooid over de vloer. Ik begin het poeder met een papieren zakdoekje op te vegen maar zo wordt het alleen maar erger. Er de stofzuiger bijgehaald en daarna die twee tegels met nat opgekuist. Ik wil mijn vuilbakje weer op zijn plaats zetten maar heb het niet goed vast. Het kantelt, het deksel valt open en de inhoud komt op de vloer terecht. En wat lag er nu ook weer bovenaan in dat vuilbakje ? Juist, dat zakdoekje met het blush poeder. 

Op zulke momenten zeg ik dan : "ni zievere, รจh !" Weer de stofzuiger bovengehaald (ja, ja die stond al terug in de berging) en nog maar eens een tegel met nat opgekuist. 

De positieve kant hiervan : zo krijg ik op den duur gans de badkamer nog gepoetst ๐Ÿ˜‰

En voor de rest zullen we dit maar bezigheidstherapie noemen, zeker ? ... Zucht ...