donderdag, december 06, 2001

Toen ik vanmorgen, na een pafke in de keuken, terug in de badkamer kwam om mijn weelderige lokken te drogen, kroop er op de rand van de lavabo een spinnetje. Niets aan de hand, was mijn eerste gedacht. Leven en laten leven ... zolang het maar niet te groot wordt ... Tot ik mijn bril opzette en merkte dat het diertje slechts 5 poten had ! Ik ben geen insectenspecialist maar ook ik kon zien dat vier poten aan één kant en één poot aan de andere kant niet normaal is voor een gemiddelde spin. Ik heb het sukkeltje nog gevraagd waar het tussen gezeten had maar het antwoordde niet : het had dus ook problemen met zijn gehoor- en/of spraakorganen !
Ik heb het geleedpotigheidje dan maar uit zijn lijden geholpen ...

woensdag, december 05, 2001

Goed. Ik heb mijzelf nu gedwongen om tot hier te komen, dan moet ik maar wat schrijven ook, niet ?

Buiten is het strontweer ... Maar het observatiecentrum in de Oudstrijderslaan meldde mij zonet dat het zaterdag droog en koud zal zijn. Inplaats van uit te waaien zal ik dan kunnen uitvriezen op de wandeling. Ook niet slecht. Da's een beetje gelijk met de spruitjes, hé : die zijn ook pas op zijn best NADAT het eens gevroren heeft.

Vanmiddag vertelde een collega dat hij weer een prachtige boodschap kreeg op zijn machine. Hij ging er een of ander programma af gooien door middel van de "uninstall"-functie. En wat was de boodschap toen hij met de uninstall-procedure begon ? "This will prevent the program from working properly". Vaneigens !

In het begin van de week drukte de nieuwsleesster van dienst bij Studio Brussel zich ook nogal duidelijk uit, vond ik. "President Bush verlangt van Arafat dat hij strenger optreedt tegen de zelfmoordterroristen." Hoes, meneer ? Voor de aanslag : "If you kill yourself, I will make sure that ... you stay alive ?" En na de aanslag : hoe straf je iemand die zichzelf zonet heeft opgeblazen ? Weigeren hem bijeen te vegen ? Oh boy !

Herinnering : 't wordt hoog tijd om aan de nieuwjaarscadeautjesverpakking te beginnen !!! En niet vergeten de cadeautjes te kopen, natuurlijk !