vrijdag, juni 17, 2005

Gisteren heb ik een hele leuke dag doorgebracht met Els en Femke ! We hebben gebabbeld, naar mekaar gelachen, een wandelingetje door Dendermonde gemaakt, een ijsje gegeten, een beetje geweend, een lekkere pizza gegeten ... Voor ik het wist was het half tien en tijd om weer naar mijn huisje te gaan ...

Die ochtend had ik, met enkele opstoppingen op de Ring en in Asse, er 45 minuten over gedaan om naar Lebbeke te gaan. Eens benieuwd hoelang ik er op de terugreis zou over doen.

En tot aan Brussel ging alles goed op de weg. Maar, daar waar ik de E40/Ring dacht te betreden, moet er iets verkeerd gegaan zijn : plots zag ik dat ik de keuze had tussen Gent/Oostende of Bergen/Mons of Brussel/Koekelberg ! NEEEEEeeeeeeee .... ! Zucht ! Van terugdraaien was geen sprake meer dus, dan maar de "hard way" gekozen : Brussel/Koekelberg.

Met het zweet in de handen ben ik onder ongeveer alle tunnels van Brussel doorgereden. In de laatste tunnel ben ik even stout geweest en heb ik op het laatste nippertje, mits het activeren van mijn pinker weliswaar, een witte lijn overgestoken. Ah jaaaaaa ! Anders was ik vertrokken naar Namen en daar had ik echt geen zin meer in. Maar in mijn spiegel zag ik dat de BMW achter mij hetzelfde manoeuver uithaalde. Oef, ik zondigde dus niet alleen. Dat vind ik altijd een hele opluchting, hoewel het verboden blijft een volle witte lijn over te steken, natuurlijk ...

Om vijf na tien arriveerde ik in de Coige. Niet slecht gedaan, hé. In aanmerking genomen dat ik er nog een avondje Brusselen bij genomen had ! ;-)