woensdag, oktober 25, 2006

Wat zou ik toch zijn zonder mijn Engelbewaarder ... ? Het wordt echt genant !

Niet alleen kreeg ik vanmorgen een pracht van een zonsopgang te zien (die ondertussen helemaal achter de wolken verdwenen is) maar ook gisteren en eergisteren was mijn Grote Beschermer weer druk in de weer.

Herinner je de storm die ze voorspeld hadden voor maandagnacht en dinsdag ? Maandagavond was ik met een erwt in mijn gat in bed gekropen. Ik was ook helemaal klaar om, indien nodig midden in de nacht, naar de badkamer te verhuizen. Wel, ik heb niets van een storm gemerkt ! Het heeft verschrikkelijk gegoten, dat wel. Maar erg veel wind was er in onze contreien niet te bespeuren.

Sinds vrijdagavond is mijn kleinste kozzeke in het land. Zondag zijn we gaan brunchen in den Domus en maandag- en dinsdagavond hebben we kaart- en bordspelletjes gespeeld. Toen ik gisterenavond thuis kwam, zat er bijzonder goed nieuws in de brievenbus ! Ik wist wel dat het onderweg was maar een vorige keer is het twee maanden onderweg geweest vooraleer het in mijn bus belandde. Deze keer heeft het de oversteek in slechts twee weken gemaakt !

En vandaag krijg ik dan nog enkele toemaatjes : ik heb er EINDELIJK aan gedacht om de vuilbak buiten te zetten (moest vier weken geleden al gebeurd zijn maar is telkens mislukt), dan krijg ik die schit-te-ren-de zonsopgang te zien en, last but not least ... mijn baas zit de ganse dag in Luxemburg en brengt voor mij "marchandise" mee ... :-)))))

Het wordt eentonig, ik weet het, maar ere wie ere toekomt :

DANK U WEL, Engelbewaarder !!!!