dinsdag, maart 21, 2006

De Sint-Niklazenaren zijn verhuisd ! 't Is heel gezellig in hun nieuwe huisje. Hopelijk vinden ze er alle vier snel hun weg en hun spulletjes terug ... ;-)

Na de verhuis lag Meutje een beetje in "d'oembacht". Ik had zondagnacht nog wel een lekker warm bad genomen, maar helemaal los kwamen mijn spieren er toch niet van. Niet getreurd echter : op maandagavond had ik immers weer een afspraak met Sam, mijn kinesist.

Maar gisterenavond was Sam helemaal niet lief ! Hij heeft weer met mij geleurd dat het niet mooi meer was. Auw, auw, auw ... ! Zoals altijd moet ik echter toegeven dat het vanochtend allemaal weer veel beter gaat. Zo zit die massage-business blijkbaar ineen. Ge ligt daar een half uur af te zien en ge denkt : "Morgen kunnen ze mij gewoon naar het stort dragen, dit komt niet meer goed". Maar 's anderendaags is er geen vuiltje meer aan de lucht ! Allez, ik "voel" alles nog wel vandaag. Ik was zelf ook wel een beetje "stout" geweest, met de verhuis dit weekend. Maar "het stort", da's nog niet voor direct hoor !

Gisteren zei Sam plots dat hij vandaag naar Brussel moest : gaan masseren op de radio. Bleek dat hij vanochtend om zes uur, Heidi Lenaerts van Studio Brussel moest gaan masseren. Het is vandaag haar laatste dag bij de radio (ze gaat naar Ketnet) en ze zou eens lekker verwend worden. En inderdaad, toen ik om half zeven de radio aanzette, was Sam er al een tijdje mee bezig, zo te horen.

Rijst dan de vraag : is mijn kinesist nu een B.V. ? Oei ! Gaat hij voor de volgende sessies dan meer vragen ???

En waar kan ik terecht met mijn volgende probleem ??? Sinds gisteren heeft Buur Boer ook een "luchtmatras" in het veld liggen !!! Ge weet wel, vanwege het MestActiePlan laten veel boeren nu een reuzenkussen op het veld leggen. Dat wordt één keer volgepompt met mest, zodat er verder niet meer met die mest moet rondgereden worden (allez, zo heb ik dat toch begrepen). Alleen ... in zo een kussen moet natuurlijk vloeibaar mest. En uit ervaring (merk ik elk jaar in Vrebos en in Moorsel) STINKT dat vloeibaar mest ver-schrik-ke-lijk !!!

Vanmorgen werd ik wakker met reeds een ligt mestgeurtje dat door het huis dreef. Jawel, de luchtmatras zat helemaal vol ! En nu moet dat nog allemaal over het veld verspreid worden ... Gelukkig is het nog te koud om al veel vensters open te zetten. Maar ik ga toch niet te diep moeten inademen, de eerstvolgende dagen, geloof ik.

Ik heb nu al heimwee naar die mooie, dampende hoop koeienmest die anders elk jaar in het veld ligt te wachten om uitgestrooid te worden ...

Zouden ze bij Brico gasmaskers verkopen ?