woensdag, januari 23, 2002

Voor wie dezer dagen eens Bij Meutje op de Sofa komt liggen : niet te veel op de rommel letten, a.u.b. ! Ik ben er GROOOOOTE werken aan het doen ...
Aansluitend op wat ik anderhalve (!!!) week geleden schreef : mijn benzinetank is bijna leeg ! Waar moet ik nu gaan tanken ??? Ben eens gaan scooten : zoveel Seca stations zijn er niet in de buurt. Wist je dat je "tankstation" moet scooten ? Benzinestation bracht niets op en met "pomp" kon ik o.a. fietspompen vinden en loodgieters.

Het is nu officiëel : ik ben failliet ! Gisteren aan phonebanking gevraagd wat het saldo op mijn rekening was : 18 EURO en nog wat centen. Maar ... gisterennamiddag ben ik met Tante Wiske naar Botanica geweest. En wie ons een beetje kent weet wat dat wil zeggen : we hebben ons weer eens goed laten gaan ! Ik heb er 18.89 EURO betaald met mijn kaart. Bye, bye bankrekeningsaldo ! Maar ik heb nu toch mooie kaktusjes op mijn keukenvensterbank staan ... in heel mooie potjes !

In februari heb ik elke dinsdag verlof. Ah jaaaa ! Ik kan toch niet AL mijn congédagen cadeau doen aan mijn werkgever ? En dus staat er voor 5 februari een dagje makro-en (ik makro, hij makroot, wij makro-en) op het programma. Een dagje Leuvenen (ik Leuven, hij Leuvent, wij Leuvenen) met mijn zusje moet nog gepland worden ...

Oh ja, en maandag ben ik aan mijn laatste rit op tram 4 begonnen ... Ik heb er niets van gevoeld. In tegendeel : ik kan amper wachten om te weten te komen waar Abraham de mosterd haalt ... !