donderdag, september 20, 2012

Makrootje gedaan met Broertje. Broertje gewonnen. Ah jaaaa, nu ik mijn sigaretten er niet meer vind, kan ik niet meer winnen, hé.
Ik ben een beetje aan 't spelen op de computer als plots : Ding ! Dong ! Oh, wie komt mij een bezoekje brengen ?
Staat er een zwarte medemens aan de deur die mij een pakje in de handen duwt en mij wil laten tekenen voor ontvangst. Yep, 't was een grote kartonnen omslag. Met mijn metsersoog kon ik zien dat de envelop 40 x 25 x 2 cm was. En jawel, geadresseerd aan ... Elleke Bennekens in Everberg !
Ik geef de omslag terug aan de lieve man en zeg : Neen, hier staat Everberg (wijs op het adres op de omslag) en hier is het Leefdaal (wijs met mijn vinger naar de grond). En Everberg (wijs op de omslag) is daar (wijs ergens in de richting van Everberg). Waarop hij : Ah ja, Everberg (en hij wijst ook achter zijn rug). Et voilà ! Pakjes probleem (hopelijk voor eens en voor altijd) opgelost !
En ja, het moet gezegd : ik moet mij DIK verontschuldigen bij De Post en aanverwanten. De vorige pakjes waren dus ook gebracht door een koerier, die mij nooit thuis vond en ze dan maar in de bus propte. En ik heb die dan zomaar in de postbus gestopt !!!
S O R R Y, Tante Pos ! (ik hoop wel dat De Post de vorige pakjes op zijn minst aan de afzender terug bezorgd heeft ... Moet ik dat eens aan Elleke gaan vragen ?)