donderdag, juni 09, 2005

Nie goe bezig ...

Gisteren was het woensdag en dus Blackadder om middernacht op Canvas. "Blackadder ? Daar blijf ik niet voor op ! Ik zal de DVD's wel gaan kopen." ... Ik hoor het mij nog zò denken, niet langer dan een week geleden.

Maar gisteren zag ik wel enkele films in het programmablaadje staan die mij interesseerden. En Pierre, wat is het dan uiteindelijk geworden ? Van negen tot half elf, op TCM "Buddy Buddy" met Jack Lemmon en Walter Matthau. Daarna begon om elf uur "The Naked Gun 2 1/2" op VT4. Toen die gedaan was om half één, heb ik toch maar naar nog een stukje van "Blackadder" gekeken. En dan is het fout gelopen ... want ik ben beginnen zappen ! En wat zag mijn lodderig oog ? Op BBC1 was "The Legend of Tarzan, Lord of the Apes bezig" !

Helaas, driewerf helaas ... Ik ben blijven hangen aan Christopher Lambert. Maar niet tot het bittere einde (2.25 uur), wees gerust ! Om twee uur kreeg ik zo een gevoel van "ik zit hier in de verkeerde kamer" en ben dan maar, twee deuren verder, in mijn bed gekropen. Ik viel tamelijk snel in slaap, tot half vijf : dan werd ik wakker van het gekwinkeleer van de vogeltjes ! Na mij nog eens omgedraaid te hebben, ben ik om kwart na zes weer wakker geschoten en ben ik dan maar opgestaan. En nu ben ik moe, moe, moe ...

Was televisie vroeger niet iets om bij uit te rusten ... ? ...