woensdag, september 08, 2004

Geen nieuws - goed nieuws, zullen we maar zeggen.

Het is goed weer, ik leef in perfecte verstandhouding met mijn tuintje, ik ben zonder al te veel problemen weer maar eens geclosed ... Meer moet dat niet zijn, hé ?

Oh ja, toch iets te melden : de spinnen komen binnen ! HELP !!!

Dit weekend zat er een reuzenspin (doormeter MET poten : 6 cm) in de pompbak van de garage. Ze is gesneuveld ... Sorry ! En diezelfde avond zat er eentje naar mij te kijken in de hall, toen ik blootsvoets en zonder bril uit het toilet kwam. Die was maar twee centimetertjes in doormeter. Ik ging versterking halen in de slaapkamer. Bril opgezet en met een sloef in de hand kwam ik terug op de plaats van het nog plaats te hebben delict (spinnenmoord) maar ... ZE WAS WEG !!!

Een dag of drie heb ik, voor het slapengaan, telkens mijn bed binnenste-buiten gekeerd. Maar 'k ben ze niet meer tegengekomen ...

Een dag na het spinnenincident, zat er een motje samen met mij op het toilet. 't Was een héél mooi motje, met prachtige tekeningetjes op de vleugeltjes. Ik heb het eens ernstig toegesproken en gezegd dat ze mocht blijven, op voorwaarde dat ze geen eitjes in mijn kleren ging leggen. Twee dagen is het in de berging blijven wonen. De derde dag vond ik het niet meer !

Mijn vertrouwen in de dierenwereld heeft hiermee een ferme deuk gekregen ...

Gelukkig is dat niet het geval met onze kleine Spruytjes ... Alledrie groeien ze als kool. Noélys tatert dat het een lieve lust is. Ze belde zondag zelfs naar Oma ! En Dina en Luna leren nu alleen recht te zitten ! Het is echter al een tijdje geleden dat ik de kapoenen nog gezien heb. Momenteel leef ik van mooie fotootjes ...

Ik kijk dus zeker uit naar de kaartavond van volgende week !