vrijdag, juni 13, 2008

Ik heb klachten gekregen van mijn lezer(s?) ... Dat ik al zo lang niets meer geschreven heb. Sorry ! Maar ik vond niet dat er iets meldenswaardigs gebeurde. Allez, ik zat er misschien een beetje door. Daarom leek er niet veel interessants te gebeuren, denk ik.

Maar 't gaat alweer veel beter met mij, dank u ! En met u ?

De ganse namiddag al, gaat hier ergens op de parking telkens een auto-alarm af. En daarmee moest ik aan het volgende denken :

Woensdagavond ging ik naar de kinesist. Zoals gewoonlijk parkeerde ik de auto aan de kerk en ging ik te voet tot in de Statiestraat. Daar ik eerst naar de bank moest, heb ik een heel eind de Steenweg gevolgd. Plots hoorde ik TUUT ! TUUT ! TUUT ! TUUT ! TUUT ! ... en zo maar door. Een auto die constant klaxoneerde. Ik dacht : welke flauwe plezante heeft hier zoveel aandacht nodig ?
Toen zag ik het : uit de richting Leuven kwam een 4X4 met een dame achter het stuur (waarmee ik niets bedoel, hoor ! écht niet ... !) De auto klaxoneerde voortdurend en de vier pinkers knipperden. Aan het gemeentehuis werd het rood en mevrouw stond daar maar, te wachten op het groen : TUUT ! TUUT ! TUUT ! TUUT ! knipper - knipper - knipper - knipper.
Had ze problemen met het auto-alarm of was het gewoon een auto-dievegge ??? Zolang ze voor het rood stond ben ik blijven omkijken maar niemand ging naar de auto toe om de zogezegde dief er uit te halen. Ik ook niet, trouwens ;-)
Ik had wel graag als vliegje meegereden met die mevrouw om de reactie van haar man te zien als ze al tuut-end en knipperend thuiskwam.
(foei, Meut !)