vrijdag, juni 03, 2011

RARE DAG VANDAAG ...
Opgestaan met zaterdaggevoel : niet moeten gaan werken, weinig verkeer op straat. Maar dan daagt het toch : het is vrijdag ! En een lang weekend voor de meesten.
9.30 uur : rug speelt op ... Wat rondgelopen ... Ontbijt genomen ... Rug wordt erger ... Pilletje genomen en weer "plat" gaan liggen. Verder gelezen in "The Secret Garden" : heel leuk boekje !
Om 12.00 uur toch maar opgestaan en nog wat rondgelopen. Rug voelt iets beter aan. Boodschappenlijstje vervolledigd : het is vrijdag dus zal ik ook maar naar de post en naar de apotheker gaan. Douche genomen. Voel mij helemaal goed nu en ben klaar om boodschappen te doen.
Echter terug in zaterdag-mode gevallen en ben verbaasd als ik wegrijd : tiens, er zit iets in de bus. Zouden ze reclame gebracht hebben ?
Bij Delhaize : weinig volk. Ah jaaaaa, het is lang weekend en zo'n prachtig weer. Iedereen zal wel met congé zijn. Post en apotheker zijn "uitgeveegd" vanwege nog altijd dat zaterdaggevoel. En op zaterdagnamiddag kun je bij de post of bij de apotheker, toch niet terecht ?
Terug thuis, postbus leeggemaakt : verdorie, gewone post. 't Is dus toch vrijdag ! Allez, de postzegels en de apotheker zullen voor volgende week zijn.
Boodschappen uitgeladen. Voor nu dadelijk heb ik lekkere mushi-mushi (melk-)sandwiches met kippensalade. En ik ga fleus een lekker Orlof gebraadje maken. Ne keer met Bourgondische aardappeltjes en morgen (of overmorgen) met kroketjes ... njam, njam ...
Portootje uitgeschonken, computerspelletje klaargezet om te spelen en ... wettewa ?
't Kan mij eigenlijk niet schelen welke dag het vandaag is !!!