woensdag, augustus 02, 2006

De naweeën van Nationale Meutjesdag …

Zondag was ik natuurlijk helemaal van de kaart. Ah jaaaa, geen afwas te doen … ! Daar ging mijn zondagse routine. Dus heb ik maar de ganse dag geknutseld en geknoeid om de fotootjes van Nationale Meutjesdag op de website te krijgen. (http://users.telenet.be/meutje).

In de namiddag zag ik het echter helemaal niet meer zitten. Al wat ik al tot stand gebracht had, kreeg ik met enkele muisklikjes kapot : plots waren al mijn fotootjes weg ! Mijn brein smeulde omdat ik het verschil moest trachten te “zien” tussen een foto die gelinked wordt aan een foto en een foto die linked naar een volgende pagina …Ik stond dus op het punt er de brui aan te geven toen ik zag dat Kozze Eindredacteur on line was. Hij heeft er mij geduldig doorgebabbeld (Dank u, Kozze !!!), en tegen ’s avonds was het allemaal weer in orde. Er moeten hier en daar nog wat pijltjes toegevoegd worden (vorige/volgende) maar dat zal voor een andere keer zijn.

Maandag … wat kan ik zeggen over maandag … ? Ik zat midden in de close en had dus niet veel tijd om ergens bij stil te staan. En neem dit maar letterlijk : ’s avonds ben ik galant door het rode licht gereden ! Het is nochtans een wetmatige wetmatigheid dat je op de Tramlaan voor het rood staat als je als eerste door het groen mag in de Zavelstraat. En ik moest ook geen drukke of ingewikkelde verkeerssituatie inschatten of in het oog houden : op het ganse kruispunt was er geen auto te bespeuren, behalve mijn Kaatje. Ik merkte pas aan de overkant van het kruispunt dat ik door het rood gereden was en heb nog mijn hand voor mijn mond geslagen … Enfin, tot nu toe heb ik niet de indruk dat “iemand anders” mij door het rood zien rijden heeft.

Dinsdagavond op weg naar huis, constateer ik dat ik ’s ochtends vergeten ben de Humo te gaan halen en de Lotto binnen te doen.

Het is nu woensdag. Ik ben eens benieuwd hoe lang het nog gaat duren eer ik weer helemaal de “oude” ben … ?