donderdag, mei 11, 2023

Theelichtjes

Spaas : de beste theelichtjes van allemaal ! En ze branden écht zolang als er op de doos staat (4 u of 8 u). Kaarsjes van de witte producten zijn goedkoper maar volgens mijn ervaring branden die nooit helemaal tot op het einde.

Spijtig genoeg vraag ik mij toch af : lopen ze er bij Spaas nu ook al de kantjes af ? 

Ik begon aan mijn laatste nieuwe doos en wat zag ik in de tweede laag ? Een kaarsje zonder aluminium potje. OK, dat kon ik wel aan. Ik heb houdertjes genoeg om dat kaarsje in te zetten. Vandaag echter kwam de derde laag in zicht. En wat vond ik daar ? Een aluminium houdertje ZONDER kaarsje ! 

Die supersnelle robot, die verondersteld wordt imperfecte goederen eruit te gooien, zal zijn dagje niet gehad hebben. Of ... hij had een super-dag en dacht : ha, daarnet heb ik hier een potteke zonder kaarsje zien passeren, dan moet ik nu een kaarsje zonder potteke doorlaten.

Voor mij is het houder probleempje daarmee opgelost want ik kan dat kaarsje nu in het lege houdertje steken. Maar Spaas heeft mij wel voor 1 theelichtje in het zak gezet. Akkoord, het is niet echt in geld uit te drukken (2,5 frank - mocht het u interesseren 😄)

't Is gewoon de grumpy old woman in mij die even de kop opstak 😉