vrijdag, maart 17, 2006

Het zou wel eens van half december 2005 geleden kunnen zijn dat ik nog TV gekeken heb. Ik heb mijn internet gekregen op 7 december. Op 8 of 9 december ben ik met Runescape begonnen. En sinds ik dat spelletje speel, werd de TV niet meer aangezet in de Coige.

Tot gisteren ... Toen ik thuiskwam, had ik al eens in de TV gids gekeken maar niets interessants gevonden. Ik was even op Runescape gaan kijken. Maar aangezien mijn schouders en nekspieren een beetje te verkrampt aanvoelden, en ik de laatste dagen weer meer last had van mijn linkerschouder, heb ik dat na 5 minuten opgegeven.

Oh maar, ik had het kruiswoordraadsel van De Juiste Kaart nog niet ingevuld. 't Is te zeggen, ik was er na de kaartavond aan begonnen en had het, na twee woorden gevonden te hebben, weer weggelegd. Wat wilt ge : er moeten allemaal plaatsnamen gezocht worden ... ! ... Pfffff ...

Ik heb Ronde Peter zijn aardrijkskundekruiswoordraadsel gisteren toch weer ter hand genomen en ... ik heb het zomaar eventjes helemaal opgelost ! Met het Puzzelwoordenboek erbij, dat moet ik eerlijk toegeven. Maar ik was toch fier op mezelf !

Dan was het acht uur. Wat nu ? Wel, ik heb mij voor de TV gezet en ben beginnen kijken. Eerst was er Friends, dan Chris & Co en dan heb ik nog gezapt tot tien uur. Goed, hé ? Wel veel brol gezien. Ik zou echt niet meer weten wàt allemaal. Dat heb ik waarschijnlijk allemaal weggespoeld met het lezen-voor-het-slapengaan.

Vorige week was ik even in paniek waar het mijn leesvoer betrof : ik had geen nieuwe boeken meer !!! Maar zaterdag zijn we gaan kwissen (neen, details geef ik er hier niet over vanwege geen al te schitterende prestatie. Kozze zal daarover wel iets in De Juiste Kaart zetten, denk ik). Als prijs heb ik een boek gekozen. Kan ik weer een beetje voort. En ... gisteren zijn we met ons drietjes (broertje, zusje en ik) naar de Makro geweest. Zeven boeken heb ik er mee genomen ! Daarmee zal ik de maartse buien en de aprilse grillen wel doorkomen, zeker ?

Maar, helaas ook ... MAKRO MISKOOP ... !!! Ik had een paars portefeuilletje uitgekozen waar zo een "boekje" plastieken flipperdeflapjes inzitten om kredietkaarten in te steken. Lieve koos een beige in plaats van een oranje. Die zal ook wel rap vuil worden maar we hebben haar kunnen overtuigen dat vuil-beige minder vies is dan vuil-oranje ... :-))))) Thuis wou ik natuurlijk zo snel mogelijk mijn kaarten en portefeuille-inhoud naar het nieuwe paarse gevalletje overhevelen. Miljaar ! In mijn paars portefeuilletje zaten geen plastieken flipperdeflapjes !!! En ja, bij nazicht bleek dat er in de winkel al aan de verpakking geprutst was. Het zij zo ... heb ik nog maar weer een "gewone" portefeuille om aan mijn niet-gebruikte collectie toe te voegen ...

Vanmorgen hoorde ik op de radio dat het vanavond de Nacht van de Steenuil is, in St. Idisbald. Ik heb een steenuilenkast maar ik denk dat er nog geen steenuil in gezeten heeft : mag ik dan naar dit evenement gaan ? :-) 't Zal er toch niet van komen : St. Idisbald lijkt mij een beetje ver weg ...

En morgen moeten we vroeg op om onze Sint-Niklazenaren te gaan verhuizen !!!