dinsdag, april 04, 2023

Parkeren bij Delhaize

 Wil de bestuurder van de wagen met nummerplaat

1-YCK918

eens dringend leren parkeren ?

Ben vandaag met de auto naar Delhaize geweest. Ik had zware en volumineuze produkten nodig, ziet ge.

Op de parking zet ik mijn klein KAatje altijd mooi in het midden tussen de lijnen. Mochten de wagens naast mij dan toch tegen hun lijn parkeren, dan kan ik nog juist mijn deur opendoen en mij er door wurmen, denk ik dan.

Maar mijn buur-parkeerder van vandaag (die toekwam toen ik in de winkel was) had deze keer niet genoeg aan zijn vak. Hij stond OVER de lijn aan mijn bestuurderskant. Van wurmen was er deze keer geen sprake ...

Nummerplaat genoteerd en aan het onthaal gaan vragen om die wagen om te roepen, zodat hij zich kon verplaatsen en ik huiswaarts kon keren. Ik had diepvries bij, moet ge weten !

Welk deel van "ik kan niet in mijn wagen" niet duidelijk was, weet ik niet. De bazin van Delhaize scheen mij niet goed te begrijpen en zei : "Wacht, ik kom eens mee zien". Zij liet haar metsersoog op de situatie vallen en stelde voor om zelf mijn wagen uit de parking te rijden. Goed gezien van haar ! Zij kan ongeveer drie keer in mij dus zij kon zich, mits wat gekronkel (haar hoofd kon net door de opening 😲), in mijn auto werken en haalde mijn wagentje uit de parkeerplaats. 

Dat noem ik nog eens "service" ! 👍😄