woensdag, oktober 24, 2001

Zonet gelezen in Metro :

EVERZWIJNEN NIET WILD OP BRITNEY.
Enkele Duitse boeren hebben in hun strijd tegen grote troepen everzwijnen het grof geschut bovengehaald. De dieren, die hun landerijen al een tijdje belagen, zijn bij wet beschermd en mogen dus niet zomaar worden neergeknald. Daarom gebruiken de landbouwers nu de plaatjes van tieneridool Britney Spears om de varkens te verjagen. "Met Madonna lukte het niet te best, Robbie Williams trok nog méér beesten aan, maar Britney was een instant succes. De everzwijnen zetten het massaal op een lopen wanneer ik 'Oops ! ... I Did It Again' opleg", zegt Hermann-Josef Becker.

GSM-STRALING VERJAAGT SPOKEN
De straling van gsm's schrikt spoken en geesten af. Dat meldt journalist Steven Millington van de Britse Televisiezender Sci-Fi Channel. Volgens Millington is het aantal gespotte spoken eeuwenlang constant geweest. Maar juist de laatste vijftien jaar laten de spoken zich zelden meer zien, beweert de kenner van het paranormale. De oorzaak zou de elektronische storing van mobieltjes zijn.

Nog een prettige dag !
't Was me gisteren in het naar huis gaan, het avondje wel op de steenweg ... Eerst waren er natuurlijk de links-voorbijstekers van gewoonte, die koste wat het kost met twee wielen over de witte lijn moeten rijden want ze 'moeten' die file zo snel mogelijk voorbij. Is dat een virale aandoening ? Is dat erfelijk ? We zullen het maar op "eigentijds" rijgedrag houden, zeker ?
Dan volgde een camionette-bestuurder die het al wat avontuurlijker zag : elke keer die zijn kans schoon zag, ging die links spookrijden. 't Was geen zicht, maar hij schoot wel flink op.
De beste kwam echter van een dame met een klein wagentje die achter mij reed en mij op een gegeven moment (aan Dyka) ... rechts voorbij reed ! Ik dacht nog, die zal hier straks af moeten en ze denkt waarschijnlijk "Och, voor dat kleine eindje ..." We komen aan Shuregard ... Neen, daar moest ze niet zijn. In de Horizon zoning ? ... Neen. Stilaan begon mijn frank te vallen dat die mij doodleuk rechts voorbijgestoken had ! En toen ik de steenweg verliet was zij nog mooi rechtdoor aan het rijden. Wat kan ne mens daarop zeggen ? Dat heb je met die brede rijstroken, zeker ? Ik moet toegeven dat je er gemakkelijk met zijn tweetjes naast elkaar kan rijden.
Enfin, als klap op de vuurpijl zie ik aan het kerkhof in Moorsel, op het daar onlangs geplaatste reclamepaneel, publiciteit van de Nationale Loterij ... in het frans !
... Oh boy ... !!!

dinsdag, oktober 23, 2001

... ! Vanmorgen "mijn" vuilkar tegengekomen !
Hij kwam vanuit de andere richtging deze keer. En de manier waarop die de bocht kwam ingevlogen ('t was bijna "uit"-gevlogen) : niet normaal, jong ! Kwam daarbij nog dat ik in het verlengde van die bocht aan de lichten stond te wachten. Schrikwekkend : die koplampen en die oranje flikkerlichten zo op je af zien komen terwijl je rustig staat te doezelen in de file.
't Kan natuurlijk zijn dat dat een vuilkar-met-speciale-missie is, een super-vuilkar, om zo te zeggen. Ik weet het niet, hoor. Ik was in alle geval ineens klaarwakker.
En wat zullen we vandaag eens doen ? Beetje werken, beetje testen, beetje kijken naar de regendruppels die langs het raam glijden ...

maandag, oktober 22, 2001

Sorrie ! Sorrie ! Sorrie ! Ik heb al heel lang niet meer geschreven en 't zal er zo direkt ook niet van komen, vrees ik. Maar dit moet ik toch even kwijt : ga snel kijken naar De Juiste Kaart ! Die zit in een blits nieuw kleedje. Kleine opmerking aan de Hoofdeindredakteur : ik geraak wel veel kwijt in de leesversie, zulle ! Allez, 't is eigenlijk feitelijk een zwart-wit versie zonder prentjes, zogezegd ... Maar ja, dat zal wel weer aan mijn komptuuter liggen, zeker ? Toch maar blijven afdrukken, stel ik zo voor.
En als verontschuldiging voor mijn "laks" gedrag alhier : ga maar eens kijken wat Karapoes allemaal meemaakt !